Mline_Logo_RGB.jpg

Mline Matrassen

Het comfort van de Wave en de CoolMotion (voorheen: SlowMotion) matrassen van Mline kunt u bij ons in de showroom beleven. Matrassen van Mline kennen een volle aanpassing aan het lichaam. Deze eigenschap biedt een drukverlaging die uitermate geschikt is bij schouder- en heupklachten. Een alom geprezen merk in matrassen, en terecht.

2011 dame met armen open XXXL.jpg

Cool Motion 1 t/m 8

Duurzame matrassen, een perfecte ligging. In onze showroom kunt u de volledige Mline serie testen. Van Wave tot de CoolMotion 1 t/m 8 (voorheen: SlowMotion). Kom langs om het geweldige effect beleven van het slaapcomfort op een Mline matras. Het is echt de moeite waard.

Mline matras slow motion 6.jpg
nieuwe mline.jpg

avek matrassen. Helemaal naar wens.

avek-logo-90-jaar.png

Voor elke persoonlijke keuze,

Compleet van Nederlandse bodem, in Friesland om precies te zijn. Perfecte matrassen met keuze uit verschillende hardheden, afdeklagen, veringen en ondersteunings-mogelijkheden. Alles om u te verzekeren van een gezonde en ontspannende nachtrust.

Avek Ninety matrassen.jpg
avek-logo-90-jaar.png

Een persoonlijk matras

De pocketvering matrassen van Avek hebben -stuk voor stuk- een goede ventilatie en worden vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen.

 

In onze showroom hebben wij een breed assortiment van dit mooie Friese merk dat staat voor 'Arbeid, Vlijt En Kwaliteit'. Kom gerust eens testen of laat u adviseren voor uw ideale slaapcomfort.

Matras Prata met kernopbouw.jpg