top of page
avek-logo-90-jaar.png

Avek boxsprings

Perfect slapen in stijl

Boxspring 'SINNE'

 

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s.

Boxspring 'SIMMER'

De nieuwe Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Nederlandse zomers. Op een Simmer boxspring ontwaak je heerlijk fris en fit omdat het een extra goed ventilerend bed is. De ingebouwde spiraalbodem laat het bed ademen, waardoor jij je prettig en ontspannen voelt. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Avek 'STIEL'

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in onze beddenlijn Avek Stiel: duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in onze eigen fabriek. Voor het ontwerp is samengewerkt met Studio Kommerkors. Het resultaat is een serie eigentijdse bedden met een rank uiterlijk en veel combinatiemogelijkheden. Met de Avek Stiel stel je je eigen bed helemaal naar wens samen. De bijpassende Stiel spiraalbodems en Stiel matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.

AVEK boxsprings

AVEK: 'Arbeid, Vlijt En Kwaliteit'

Mooi, charmant en bij Kelto te bewonderen. Avek boxsprings van topkwaliteit. Een op-en-top Nederlands product dat met liefde wordt vervaardigd door de beddenmakers uit Friesland. Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen.

Alles wordt in eigen huis gemaakt. Een optimaal slaapcomfort in combinatie met hoogwaardige materialen en een zeer eigentijdse uitstraling. In onze showroom bent u meer dan welkom om de boxsprings van Avek te komen bekijken en te beleven. 

Boxspring 'NINETY'

Avek bestaat ruim 90 jaar! Om dit te vieren hebben wij speciaal voor jou de Boxspring Ninety ontwikkeld. Een luxe Avek boxspring met vele extra’s zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de fraaie Ninety achterwand. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro! 

bottom of page