Steel-Stockings-ledikant-kings.jpg

Ledikanten in stijl of robuust

logo Steel & Stockings.png

Uniek, oerhollands en splinternieuw in de showroom van Kelto:

Steel & Stockings.

 

Robuust en puur. De gebruikte materialen maakt deze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. 

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch. Dat laatste is overigens niet zo vreemd: Steel & Stockings is een volle creatie van Trea en Lianne.

The Fly

Splinternieuw in onze showroom

Een plaatje. De Fly van VELDA staat nu in onze showroom te pronken.

Een ledikant, maar toch eigenlijk weer niet. Echt iets bijzonders. 

Zeer stijlvol ledikant die naar wens in verschillende kleuren kan worden samengesteld. Geschikt voor vlakke en verstelbare bodems.

nolte logo.png

Uitgelicht:

Sonyo ledikant

van Nolte

Sonyo Nolte ledikant in frame.png

Witte ombouw en beuken rugleuning? Alle combinaties zijn mogelijk. Oerdegelijke kwaliteit van Nolte. 

Bed - Lit Sandero.jpg
MJ_logo.jpg

Jooken ledikanten worden vervaardigd door onze zuiderburen. Hier staat een eigen fabriek waar ook deze geliefde 'Sandero' vandaan komt. Een stijlvol en subtiel ledikant met mooie rondingen en een laag hoofdbord. Verkrijgbaar met lage of hoge poten en in vele kleuren. Mooie bijpassende nachtkastjes.

Ledikant Orion van Van Os bedding is gemaakt van rustiek eiken gecombineerd met gepoedercoat metaal waardoor deze slaapkamer een stoer karakter krijgt.

Een echte eyecatcher in de slaapkamer! Maak hem compleet met bijpassende nachtkastjes, commode en zelfs een gave draaideurkast.