top of page
logo Steel & Stockings.png

Uniek, oerhollands en splinternieuw in de showroom van Kelto:

Steel & Stockings.

 

Robuust en puur. De gebruikte materialen maakt deze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. 

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch. Dat laatste is overigens niet zo vreemd: Steel & Stockings is een volle creatie van Trea en Lianne.

De bedden van Röwa blinken uit in hun veelvuldigheid aan mogelijkheden. Het design van de Someo bedden van Röwa is uniek. U kunt uw eigen bed samen stellen door zelf te bepalen welke kleuren voor de verschillende onderdelen van het bed gebruikt worden. De Röwa bedden worden gemaakt van de beste materialen en zijn optimaal afgestemd op de Röwa lattenbodem systemen. 

Bed - Lit Sandero.jpg
MJ_logo.jpg

Jooken ledikanten worden vervaardigd door onze zuiderburen. Hier staat een eigen fabriek waar ook deze geliefde 'Sandero' vandaan komt. Een stijlvol en subtiel ledikant met mooie rondingen en een laag hoofdbord. Verkrijgbaar met lage of hoge poten en in vele kleuren en vele bijpassende artikelen zoals nachtkastjes en zelfs gardarobe kasten.

Ledikant Orion van Van Os bedding is gemaakt van rustiek eiken gecombineerd met gepoedercoat metaal waardoor deze slaapkamer een stoer karakter krijgt.

Een echte eyecatcher in de slaapkamer! Maak hem compleet met bijpassende nachtkastjes, commode en zelfs een gave draaideurkast.

Is dit model niet uw smaak? Vraag dan bij ons in de showroom naar de andere prachtige bedden van Van Os slaapkamers. 

Van Os Ledikant Drivo is gemaakt van robuust massief eiken van wel 8 cm dik en is verkrijgbaar in blank geolied en gebeitst geolied eiken. Als optie is de Van Os Ledikant Drivo verkrijgbaar met metalen design poten of metalen hoekpoten.

Ledikant Drivo is ook zonder hoofdbord samen te stellen. Dit uniek model heeft een robuuste uitstraling doordat er in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Al het hout wordt hierbij goed gecontroleerd op bruikbaarheid voor slaapkamer meubels

Ledikant Oak + Steel Szafir

bottom of page