Ledikanten in stijl of robuust

Bij Kelto vindt u vast het ledikant waar u naar op zoek bent. Van robuust tot subtiel en in alle maten en vele kleuren verkrijgbaar. Ledikanten van verschillende fabrikanten met elk hun eigen stijl en materiaalgebruik.

logo Steel & Stockings.png

Uniek, oerhollands en splinternieuw in de showroom van Kelto:

Steel & Stockings.

 

Robuust en puur. De gebruikte materialen maakt deze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. 

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch. Dat laatste is overigens niet zo vreemd: Steel & Stockings is een volle creatie van Trea en Lianne.

The Fly

Splinternieuw in onze showroom

Een plaatje. De Fly van VELDA staat nu in onze showroom te pronken.

Een ledikant, maar toch eigenlijk weer niet. Echt iets bijzonders. 

Zeer stijlvol ledikant die naar wens in verschillende kleuren kan worden samengesteld. Geschikt voor vlakke en verstelbare bodems.

nolte logo.png

Uitgelicht:

Sonyo ledikant

van Nolte

Sonyo Nolte ledikant in frame.png

Witte ombouw en beuken rugleuning? Alle combinaties zijn mogelijk. Oerdegelijke kwaliteit van Nolte. 

Bed - Lit Sandero.jpg
MJ_logo.jpg

Jooken ledikanten worden vervaardigd door onze zuiderburen. Hier staat een eigen fabriek waar ook deze geliefde 'Sandero' vandaan komt. Een stijlvol en subtiel ledikant met mooie rondingen en een laag hoofdbord. Verkrijgbaar met lage of hoge poten en in vele kleuren. Mooie bijpassende nachtkastjes.

Jooken vervaardigt zowel 2 als 1 persoons ledikanten. Hier ziet u het model 'Adriano'. Een 1-persoons bed met een rustige uitstraling. Dit bed is geschikt voor zowel spiraal als lattenbodem. Met een speciaal onderstel is dit bed eveneens geschikt als zorgbed.