top of page

Lattenbodems en spiraalbodems

Spiraalbodems Integra

Integra spiraalbodems van Avek zijn gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat geweven is tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. Dit zorgt voor ondersteuning daar waar jouw lichaam het nodig heeft. Een aangenaam verende bedbodem. 

 

AVEK-SPIRAALBODEM-INTEGRA groot.jpg

Lattenbodems

Lattenbodems in vele soorten, verschillende prijzen en van vrijwel elk formaat. Verkrijgbaar in een vlakke uitvoering, hand verstelbaar of elektrisch verstelbaar. Een assortiment die het mogelijk maakt om voor vrijwel elk soort matras de juiste bodem te kunnen bieden.

Ergonomic 30 Lats

Vaste of elektrische lattenbodem met 30 latten vervat in luxe dubbele beweegbare soepele houders voor extra comfort en een groter aanpassend vermogen. De grotere hoeveelheid latten zorgt ervoor dat het gewicht beter ondervangen wordt en de middensector is ook op gewicht instelbaar, een extra middensingel zorgt ervoor dat het gewicht nog beter verdeeld wordt over de latten.

De Röwa is het origineel van de lattenbodems en uw beste vriend in alle omstandigheden: individueel in- en verstelbaar past hij zich aan – of u nu slaapt, lekker ligt te lezen of gewoon even met uw benen omhoog wilt liggen. Alle ligstanden verandert u gewoon met de afstandsbediening.

De Röwa is de eerste elektrisch verstelbare lattenbodem in zijn soort die met accu-techniek wordt aangedreven. Zo ligt u altijd ontspannen en tevens vrij van elektromagnetische velden. De hoogwaardig verwerkte zevenvoudig verlijmde beukenhouten latten ondersteunen uw lichaam daarbij heel harmonieus.

Interactieve lattenbodem van Recor Bedding. 

Dit uniek veersysteem van druk en tegendruk zorgt altijd voor de juiste slaaphouding en de juiste regulerende ondersteuning. De zelfregulerende bedbodem, beweegt ongemerkt met elke beweging en ondersteunt uw lichaam perfect in elke slaaphouding. 

bottom of page