top of page

Een kussencollectie om van te dromen.

Onze collectie kussens is bijna onuitputtelijk. Vele merken en voor elk wat wils. Met onze testkussens kunt u meerdere nachten (en in alle rust) uzelf van de juiste keuze overtuigen.

Silvana Support kussen

Unieke series kussens met of zonder speciale nekrol.

Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen. 

Silvana Support kussens zijn in drie verschillende types en zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig.

Er is voor iedereen een Silvana Support!

Silvana kussens laatste poging.png

Ducky Dons kussens

Dit luxe boxkussen bestaat uit drie kamers. De binnenste kamer heeft een vulling van eendenveertjes om voldoende steun te bieden. De buitenste kamers zijn heerlijk zacht.

Naast dit mooie donskussen, biedt Kelto een nog veel breder assortiment van de Ducky Dons kussen.

Ducky dons kussen 300x300 kader.png

Mline kussens

Iedereen is anders en zo zijn er ook verschillende slaapgewoonten. Logisch dus, dat er niet zoiets bestaat als een ‘past voor iedereen' kussen. De een slaapt goed op een hoog kussen, terwijl de ander juist de voorkeur geeft aan een lagere variant.

Om het perfecte hoofdkussen te bepalen houden wij niet alleen rekening met het matras en de slaaphouding, maar ook met lichaamsmaten. Een passend kussen is comfortabel, geeft een goede ondersteuning en vormt zich naar de contouren van de nek.

Bij Kelto hebben wij de speciale kussenwijzer van Mline. Hiermee krijgt u het beste advies voor een passend kussen. 

Castella kussens

De Castella Orion met latex kern voor een optimale verlichting en ondersteuning van hoofd en nek gedurende de nacht. Ook bij een zwaardere belasting. De kern bestaat uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex. Dit zorgt voor een stabiele ondersteuning. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluit de Castella Orion optimaal aan op schouders en nek. Dit maakt de Castella Orion dan ook zeer geschikt bij schouder en/of nekklachten.

Castella paint 500x500.png
bottom of page