top of page

Dekbedden
Dons, wol of synthetisch?

Kelto heeft een ruime keuze in zowel dons, wol als synthetisch. De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon, daarom zijn bij Kelto dekbedden verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: zomerdekbedden, enkele dekbedden en de
4-seizoenen variant.

Wollen dekbedden

Wol werkt als een natuurlijke airconditioning. Het houdt je lekker warm in de winter en verkoeling in de zomer.  Wol kan dus optimaal isoleren en ventileren. Een wollen dekbed is bovendien ook zacht en vol volume.

TEXELWOOL

DEKBEDDEN

Elk product uit de Texeler slaaplijn geeft u de zekerheid dat u slaapt onder de beste zuivere scheerwol. Deze luxueuze dekbedden zijn gemaakt van eersteklas materialen en zijn standaard gevuld met 100% zuivere Texelse lamswol. 

Texeler dekbed zwevend end 60%.png

FUTONS

Geen koude nachten met deze sublieme Texeler VolWol onderdeken. Deze vacht zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Hierdoor slaapt u ook tijdens de zomerse dagen droog en zacht.

 

Wollen vacht zwevend end 60%.png

Donzen dekbedden

Koninklijk slapen voor de verwende slaper. Donzen dekbedden hebben de eigenschap zich snel aan te passen aan uw lichaamstemperatuur en ventileren uitstekend. Dons is zeer soepel en 'vederlicht'. 

Castella Wega donzen dekbed 4 seizoenen.

CASTELLA DONS

Castella Wega: 90% Poolse Ganzendons
Castella Nova: 100% Poolse ganzendons
Castella Orion:100% Mazurische ganzendons

afbeelding_9010E_NORDIC_THERMO_200X200_7

DUCKY DONS

Ducky Dons Nordic: 90% nieuwe witte Europese eendendons, klasse 1.

Ducky Dons D'orveige: 100% eendendons.

Diamant Caressse dekbed 4 seizoenen dons

CARESSE DONS

  • Vulling: 90% witte polardons in het centrum en 65% witte polardons in de zijkanten.

Synthetische dekbedden

Synthetische dekbedden zijn er in vele soorten. Zo ook bij Kelto. Compact, synthetisch tot een lichtgewicht die aanvoelt als een dons. In enkel en vier seizoenen verkrijgbaar. Op zoek naar een fijn dekbed? Kom dan even bij ons langs om zelf de verschillen te voelen (en uiteraard voor een goed advies).

Diamant Caresse dekbed dons.jpg
Diamant Caressse dekbed 4 seizoenen dons

Cool Cotton of Bamboo

cool-cotton-dekbed-2_3.jpg

Perfect voor de warme zomernachten. Het heerlijk koele zomerdekbed Cool Cotton. Gevuld met 100% puur koel katoen, in flinterdunne en ultralichte uitvoering met een groot absorberend vermogen. De Cool Cotton kan in de wasmachine tot 60 graden.

&

Bamboo zomerdekbedden, grote klasse. Mooie en luchtige dekbedden met een uitstekende ventilatie. 

bottom of page